Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

maraton és félmaraton futóversenyek

Bárki képes lehet lefutni a maratont. Csupán kellő elszántság és kitartó edzésmunka szükséges. Az oldalon hasznos információkat találsz az első futólépések megtételétől a versenyeken át az első maratoni teljesítéshez. Edzéstervek kezdőknek, futóruházat és futócipő választás: futás.Net.

0 Tovább

Yours Truly Futás az év leghidegebb hónapjaiban

Finn kezdeményezésű nemzetközi futóverseny az év leghidegebb időszakában. Fuss Te is 50 kilométert vagy a Yours Truly felét 25 kilométert.

0 Tovább

Mikulás futás a Velencei-tó körül

Mikulás Futás28 kilométeres baráti futás Magyarország második legnagyobb tava körül:

Mikulásos Velencei-tó futás. Fuss velünk a tó körül.

0 Tovább

Futókönyvek

Be a Better Runner: Real World, Scientifically-proven Training Techniques that Will Dramatically Improve Your Speed, Endurance, and Injury Resistance:

Futók kézikönyve Futók kézikönyve magyar címmel, várható megjelenés 2012. szeptember 15-én.

Könyvek futóknak.


0 Tovább

Nyakkendőmentes vacsora, futópados tárgyalás a Camp David-i csúcson

Washington, 2012. május 19., szombat (MTI) - Francois Hollande francia elnökről letanácsolta a nyakkendőt a G8-csoport országainak Camp David-i csúcstalálkozóján a házigazda Barack Obama, aki a brit miniszterelnökkel, David Cameronnal a futópadon izzadva folytatott négyszemközti megbeszélést.

    A hét legiparosodottabb állam és Oroszország vezetőinek csúcstalálkozóján, amelyen az amerikai házigazdák nagy hangsúlyt fektettek a megbeszélések kötetlen külsőségeire, a tárgyalássorozatot megnyitó munkavacsorán a francia elnök - a résztvevők között egyedüliként - nyakkendőben jelent meg.
    "Francois, mondtuk, hogy leveheted a nyakkendődet" - fogadta párizsi vendégét a Camp David-i elnöki üdülő főépülete, a Laurel Lodge előtt Obama.
    "A sajtóm miatt…" - válaszolta Hollande.
    "A sajtód előtt jól kell mutatnod" - felelte a házigazda. A közös étkezés végére a fotók tanúsága szerint az újdonsült francia államfő nyakából lekerült a hivatalos, sötét kiegészítője.
    A helyszíni tudósítók az amerikai elnök üdvözlésének testbeszédéből próbálták meg kiolvasni, hogy Obama vajon az Hollande által szorgalmazott növekedést, avagy azt a költségvetési szigort pártolja, amely mellett Angela Merkel tette le a garast. Az amerikai elnök nagy szívélyességgel, két csókkal üdvözölte a német kancellárt.
    "Angela!... Hogy vagy?" - kérdezte tőle az elnök.
    Merkel - talán az elvesztett tartományi választás és a megszorítások miatti tiltakozások miatt - egy vállrándítással próbálta meg elintézni a választ.
    "Nos, járhat most néhány dolog a fejedben" - mondta Obama.
    Az amerikai elnök egyébként a csúcs részvevőiről szombaton elkészített "családi fotón", talán jelképesen, Merkel és Hollande között foglalt helyet.
    "Dmitrij, jó viszontlátni téged, barátom, hogy vagy?" - hangzott az elnökből miniszterelnökké vált Medvegyev vacsora előtti üdvözlése.
    "Remekül, Barack, nem túl rosszul" - felelt a farmerben és sportzakóban megjelent orosz politikus. - "Ez az új házam" - tette hozzá a Laurel Lodge felé mutatva.
    A közös vacsorán Obama csokoládétortával lepte meg Noda Jasihiko japán kormányfőt, aki vasárnap ünnepli a születésnapját.
    Obama és Cameron szombat reggeli, háromegyed órás külön megbeszélését az elnöki kondicionáló teremben tartotta. A két vezető a futópadon folytatott eszmecserét az eurózóna válságának kezeléséről.
    Merkel és Cameron még a csúcs előtt jelezte: szombaton egy ideig hiányozni fognak a csúcstalálkozóról, mert meg akarják nézni a Bajnokok Ligájának döntőjét, a Chelsea és a Bayern München összecsapását. A két kormányfő az elnöki pihenőhely mozitermében követi majd végig a mérkőzést a helyi idő szerint kora délutáni órákban.
    Arról még nem adtak ki hivatalos tájékoztatást, hogy a kosárlabdáért és a golfért lelkesedő Obama csatlakozik-e a két futballrajongó európai politikushoz. MTI

0 Tovább

Maraton futás Budapesten

blogavatar

maratoni futóversenyek Budapesten, futás itthon és külföldön

Utolsó kommentek